Cara Atasi Keputihan Kronik dengan Cepat

by - February 15, 2018

CARA ATASI KEPUTIHAN KRONIK DENGAN CEPAT


Hai Assalamualaikum dan Salam Sejahtera RAWATAN KEPUTIHAN KRONIK


Rawatan untuk keputihan menggunakan herba yang bersifat Alkali iaitu ALFALFA COMPLEX
Alfalfa Complex dapat membantu meneutralkan asid yang tidak balance di sekitar vagina dan berfungsi untuk merendahkan pH vagina pada julat 3.5-4.5. Kebanyakan bakteria jahat tidak boleh hidup ataupun membiak pada pH ini.

Meningkatkan antibodi badan untuk melawan jangkitan bakteria dengan VITAMIN C. Vitamin C memang terbukti dapat meningkatkan antibodi semulajadi dalam badan kita untuk melawan penyakit.

Melindungi badan kita dengan mengambil antibiotik semulajadi daripada bawang putih yang terdapat dalam GARLIC COMPLEX
SEBARANG PERTANYAAN HUBUNGI 60126255817 @KLIK SINI                                                            https://api.whatsapp.com/send?phone=60126255817&text=Hai Assalamualaikum / Salam Sejahtera. Saya berminat untuk tahu lebih lanjut tentang produk Shaklee. Terima Kasih

 PUNCA KEPUTIHAN KRONIK

Kebanyanyakan wanita akan mengalami masalh keputihan samaada keputihan normal ataupun keputihan kronik.

Keputihan yang normal berlaku biasanya ketika wanita mengalami ketika waktu subur atau dekat dengan tarihk kitaran haid bulanan yang mana peningkatan kadar hormon estrogen pada waktu ini menyebabkan terhasil lendir yang lebih banyak berfungsi sebagai bakteria  yang baik kepada vagina.

Namun apabila berlakunya jangkitan bakteria atau kulat maka keputihan yang terhasil menjadi tidak sihat dan merbahaya. Keputinan yang disebabkan oleh jangkitan kuman akan berbau, warna yang lebih pekat dan menyebabkan kegatalan.

Antara punca punca berlakunya keputihan yang kronik adalah seperti 
* hormon yang tidak stabil
* pengambilan ubat ubatan yang tertentu
* kurang mengambil berat tentang kebersihan vagina
* masalah sistem imun yang rendah
* pemakananhttps://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f2472a71db459d3d5435f844db910271


You May Also Like

0 comments

FOLLOW ME @INSTAGRAM

FOLLOW BY EMAIL