Header Ads

Cara Mudah Turunkan Kolesterol | Phytocol-ST


http://ella-hussein.blogspot.com/search/label/%E2%9C%A4Phytocol-ST

Kolesterol

Ramai yang tidak sedar kandungan dalam darah mereka tinggi kecuali kita pegi buat check-up. Saya sendiri tidak sedar yang kandungan kolesterol saya agak tinggi walaupun agak kurus. Terserempak dengan pemeriksaan kolesterol percuma kat shopping complex, try je lah.
Bila pergi check baru tahu rupanya punca utama kolesterol tinggi adalah daripada pemakanan bukannye berat badan.
Macam mana nak turunkan kadar kolesterol tu.
1. Kenalah kontrol pemakanan, kurangkan makanan berminyak dan goreng2
2. Kalau rasa susah sangat nak kontrol makan, ni dia saya perkenalkan produk terbaru Phytocol-ST

http://ella-hussein.blogspot.com/

Bagaimana Cara Phytocol-ST Menurunkan Kolesterol ?
Phytocol-ST Shaklee mengandungi phytosterols yang sangat baik untuk  anti kolesterol.
Phytocol-ST ini diambil sebelum hidangan utama akan membentuk satu lapisan yang akan menghalang kolesterol dari masuk ke saluran darah.
Phytocol-ST ini akan mencegah penyerapan kolesterol dan akan menurunkan kolesterol jahat (LDL) di dalam badan.
http://ella-hussein.blogspot.com/

Menurut American National Institute of Health (NIH) , badan ini mencadangkan pengambilan phytosterols sebanyak 2,000 mg sehari bagi mengawal tahap kolesterol dalam tubuh.
Untuk kesan yang lebih optimum Shaklee mencadangkan Phytocol-ST diambil bersama  
Coqhealth Plus.

Di Malaysia, 1 dari 3 orang dewasa akan menghadapi masalah kolesterol dan berisiko untuk terkena penyakit jantung. Jangan biarkan diri anda tergolong dalam kategori yang berisiko kolesterol tinggi

Dapatkan Produk Shaklee anda disini. 
Sila pilih produk (tick) yang anda inginkan
Happy Shopping 


Untuk sebarang pertanyaan, nasihat, dan sebagainya, bolehlah hubungi saya di :

Ella Rose: 0126255817

suhaillahussein@gmail.com
Dikuasakan oleh Blogger.