Header Ads

SET KURUS BAJET

بسم ا  لله ا لر حمن ا لر حيم 

Berjaya Kurus Dengan Set Kurus Bajet Shaklee

Ramai yang ingin menurunkan berat badan tapi ada masalah bajet kan. Nak pergi Slimming Centre punyalah mahal, kalau takde beribu-ribu memang tak boleh nak merasa.

Jangan risau, apa kata kita cuba Set Kurus Bajet Shaklee. Sangat murah, tahan lama dan apa yang penting berkesan.


Betul  ke Shaklee ada set untuk kurus dan langsing dengan bajet hanya kurang RM150. Set Kurus Bajet Shaklee kurang RM150 ni dapat membantu anda untuk mendapatkan berat badan ideal

Dengan hanya mengeluarkan modal kurang dari RM150 anda mampu mencapai berat yang anda inginkan dengar syarat;
  1.  Anda seorang yang berdisiplin dalam pengambilan kalori seharian. Pengambilan kalori 1200-1500 kcal sehari.
  2.  Anda seorang yang berdisiplin untuk melakukan senaman sekuarang-kurangnya 3 kali sehari.
  3. Anda seorang yang berdisiplin untuk melakukan senaman sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. Malas nak bersenam? Lebihkan aktiviti yang boleh keluarkan peluh contohnya naik tangga untuk ke pejabat, atau berjalan kaki sekurang kurangnya 1,000 langkah sehari.
  4. Pengambilan air sekurang-kurangnya 3 liter sehari
Sekiranya anda dapat mengikut 4 syarat di atas, maka Set Kurus Bajet kurang dari RM150 ini lebih cepat berkesan untuk menurunkan berat badan anda. Nak cantik kurus apa syarat pun tak kisah lah kan

 Apa yang ada dalam SET KURUS BAJET SHAKLEE dan fungsi-fungsi nya dalam membantu meurunkan berat badan anda?

1) Lecithin Shaklee:
  • Sangat terkenal dalam membantu proses pelangsingan kerana ianya bertindak untuk memecahkan lemak degil seterusnya menghalang tubuh dari mengalami masalah obesiti. Pengambilan maksimum 6 biji sehari dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang
  •  Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah, membantu mengemulsikan lemak dan memetabolismekan lemak, menurunkan kolesterol dalam badan
  • Antara bonus lain yang anda akan dapat sekiranya setia dengan pengambilan 4000mg Lecithin sehari ialah menghasilkan rambut yang sihat cantik berkilat, kulit yang lembut gebu serta dapat mencegah ekzema
  • Bonus untuk ibu menyusu yang mengambil Lecithin selain menguruskan badan ialah menghalang berlakunya 'clogged duct' . Clogged Duck akan menbawa kepada maslah Mastitis iaitu bengkak susu
2) Alfalfa Complex Shaklee:
  • Merawat masalah sembelit
  • Membantu masalah penghadapan dan pencernaan
  • Mencuci usus bagi menyahkan toksik dalam badan
  • Membantu melengkapkan zat & nutrien dalan pemakanan seseorang
  • Membuang angin dalam badan



Dikuasakan oleh Blogger.